میکروفون با کیفیت از مهمترین روش های جذبه مخاطب هست ، به گونه ای که صدای محتوای شما باید جوری باشه تا توجه مخاطب را چه در مکان شلوغ و چه خلوت به خودش اختصاص بده. بنابراین ما اینجاییم تا باهم محبوب ترین میکروفون های بازار را نقد و بررسی کنیم.
انواع میکروفون تولید محتوا
پیش از معرفی باید بدونیم که میکروفون های تولید محتوا چی هستن و سپس به جزئیات بیشتر خواهیم پرداخت…
- های یقه ای
- شاتگان
- استودیویی
محبوب ترین میکروفون یقه ای
- BOYABY_M1: میکروفون یقه ایه BOYABY_M1 معروف به M1 در کنار شماست تا کارتون و راه بندازه چون کار پراه انداز میکروفون هاست. این میکروفون سیم طویلی دارد و می توان گفت باعث محدودیت حرکات شما نمی شود و با قیمت مناسب و کارایی خوبی که دارد تونسته خودش و توی دل کاربران جای دهد. توانایی تولید محتوای معقول این میکروفون در جاهای ساکت و فاقد نویز خودش رو خوب ثابت کرده، بنابراین بهتر است در فضای پر سر و صدا یا محتوایی که تحرک بالا دارد استفاده نکنید. قابلیت اتصال به موبایل و دوربین را دارد البته زمانی که به دوربین متصل می کنید باید از باتری نوع سکه ای استفاده کنید اما برای موبایل نیازی به باتری نیست.
- RODE Wireless GO: بی شک برترین و متنوع ترین برند، میکروفون های رود( لینک) می باشد. شرکتی ایتالیایی که هر آنچه از عمرش می گذرد کاربران بیشتر می فهمند که رود واقعا صاحب سبکه. مهم نیست جای شلوغ از این مدل استفاده می کنید یا جای خلوت در هر صورت این رود بدون سیم به بهترین نحو شما رو راضی می کنه. از نقاط قوت این دستگاه قابلیت اتصال به همه دستگاه ها، قابلیت حمل، باتری لیتیومی با نگه داری شارژ هفت ساعته و بسیار سبک می باشد.
- CAROL MM_701: میکروفون یقه ایه CAROL MM_701 معروف به MM_701 از نوع میکروفون های سیمی می باشد و با پاسخ فرکانسی 50 تا 16000 هرتز می تواند کیفیت مطلوبی را در اختیار شما قرار دهد. این میکروفون ها با فوم ضد نویزی که دارد نویز هایی چون باد و صدا های محیطی را منحل می کند ولی در فضای ساکت بسیار حرفه ای تر عمل می کند.
- BOYA BY_WM4 Pro_K6: از غول های میکروفون بی سیم تولید محتوا می باشد که در بین رقبا بسیار سربلند و قوی خودنمایی می کند. این مدل برای تولید محتوای اینستاگرامی و یوتیوب و ضبط پادکست بسیار فوق العاده است؛ این دستگاه باتوجه به سازگاری صدا در طیف های گسترده رضایت شما رو به خودش جلب می کند.
قابلیت های بی سیم و سیمی: نامی که به این دو محصول داده شده اولین تفاوت بارز بین این دو می باشد. در ادامه مقاله در ابتدا به سیمی و سپس به بی سیم خواهیم پرداخت…
مزایای مدل سیمی
- فاقد تداخل های فرکانسی مثل میکرفون های وایرلس.
- مسیر مستقیم عبور سیگنال که به بهبود کیفیت صدا کمک می کند.
- از دغدغه تعویض و اتمام شارژ باتری آسوده باشید.
- راه اندازی سریع به منظور اتصال سیم به موبایل، دوربین یا دیگر دستگاه ها.
- قیمت ارزان تر
معایب میکروفون سیمی
- برای کارهای پرتحرک محدودیت حرکت دارید.
- پارگی کابل سیم
- برای برخی دستگاه ها امکان اتصال تنها با تبدیل ممکن می باشد.
مزایای مدل بی سیم
- آزادی در حرکت باعث می شود تا بدون اتصال سیمی به دوربین بتوان از آن استفاده کرد.
معایب مدل بی سیم
- امکان تداخل های فرکانسی یا قطع شدگی وجود دارد.
- وابسته به فناوری انتقال سیگنالی که درش استفاده شده کیفیت صدا را تعیین می کند. ( این باتوجه به سبک کار شما مشخص شده و به وضوح نمی توان گفت از معایت این محصول به حساب میاد.)
- نیاز به تعویض باتری یا شارژ کردن که می تواند در کار یکسره شما فاصله بی اندازد.
محبوب ترین میکروفون شاتگان
دسته ی دیگری از میکروفون ها که اغلب تولید کنندگان در رقابتند تا کیفیت کار خود را در ساخت محتوا افزایش می دهند میکروفون های شاتگان می باشد. به طور کلی این نوع میکروفون برای ضبط صدای سوژه هایی که در نزدیک هستند می باشد و صدا های دور را به نوبه ای نویز قرار داده و ضبط نمی کند.
BOYA BY VM01 Shotgun : این میکروفون باتوجه به سایز کوچکی که دارد دست و پاگیر شما نمیشود و برخلاف تصور بسیار قوی عمل می کند و با صدایی که به شما تحویل می دهد متحیر خواهید شد. از این مدل می توان در فیلم برداری ها، سخنرانی، تدریس و انواع اجرا استفاده نمود.
VS07C: اگر تولید محتوای شما با موبایل می باشد این محصول برای شماست؛ سایز کوچیکی دارد و به راحتی به موبایل متصل می شود و با کیفیت خوبی که دارد رتبه کاری شما را بالا خواهد برد. علاوه بر لرزشگیر و نویز گیری که دارد از مزیت مقاومت بالا دربرابر ضربه برخوردار می باشد. اگر اجرا، فیلم برداری یا ویدیو برای یوتیوب درست می کند جای این میکروفون در محتوای شما خالیست…!
محبوب ترین میکروفون استودیویی
این مدل دارنده تنوع بسیار بالایی می باشد که برای خرید همگان را سردرگم می کند اما آلندویو، نماینده و ارائه دهنده خدمات فروش تجهیزات صدا با شما و درکنار شماست تا پرفروش ترین و محبوب ترین میکروفون کنفرانسی یا استودیویی موجود در بازار را به شما معرفی کنه.
آدیو تکنیکا Audio_Technica AT2020: این مدل علاوه بر قیمت مناسبی که دارد توانایی های بالایی برای جلب رضایت مشتریان نشون داده که بررسی خواهیم کرد.
این برند از لحاظ کیفیت عملکرد خوبی دارد و همینطور که مشخص است میکروفون استودیو می باشد. پس پیشنهاد می شود که در فضاهای شلوغ از آن استفاده نکنید زیرا عملکرد رضایت بخشی ندارد. این دستگاه از پاسخ فرکانسی 20 تا 20000 هرتز و همچنین حساسیت 32 دسی بل بهره مند است. از مزیت های خوب این دستگاه بدنه فلزیست که موجب مقاومت دربرابر ضربه می شود.
Aston Stealth: میکروفون Aston Stealth نمونه بارز ضرب المثل یک تیر و چند نشان می باشد؛ این ابزار قادر به دریافت طیف گسترده ای از صداها بوده به طوری در یک اجرا همزمان با ضبط صدای خواننده صدای موسیقی نوازده راهم به بهترین نحو دریافت می کند. از مواردی که این میکروفون را به اوج رسونده پیروی از چهار الگوی قطبیه Figure 8 ,Cardioid ,Omindirectional, Hypercardioidمی باشد.
هرآنچه که درباره محبوب ترین میکروفون لازم بود بدانید را آلندویو در یک مقاله برای شما جمع بندی کرده است. هرچند موارد برای نام بردن بسیار هست اما ما اینجا سعی کردیم تا محبوب ترین از نظر کاربران و همچنین مقرون به صرفه ترین را به شما معرفی کنیم تا خریدی مناسب را باتوجه به سبک کاری خود ثبت کنید.
فروشگاه آلندویو ارائه دهنده فروش و خدمات دوربین، به همراه تجهیزات تخصصی تولید محتوا؛ برای رضایتمندی شما اینجاست.